Images

Seks Kod Beogradske Arene Elizabeta – KOMPLETAN VIDEO

Seks Kod Beogradske Arene Elizabeta – kompletan video – DOWNLOAD

Kompletan album sa slikama Elizabete Mitic pogledajte ovde:

http://www.poznatelicnosti.rs/thumbnails.php?album=701&sn=elizabeta-mitic-sex-beogradska-arena

Na snimku koji je dospeo na internet vidi se seks mladića i devojke naslonjene rukama na automobil. Iako se seks, koji se odigrava na parkingu „Arene“, a koji je kamera čak 60 puta uvećala, desio jesenas, MUP je tek juče pokrenuo internu istragu kako bi se otkrilo ko je policijski snimak postavio na internet, nezvanično saznaje „Alo!“.

Seks Kod Beogradske Arene Elizabeta – kraci video – 2 minuta

Seks Kod Beogradske Arene Elizabeta – KOMPLETAN video – 22 minuta

Seks Kod Beogradske Arene Elizabeta – KOMPLETAN video DOWNLOAD
http://oron.com/91zlg9z88f7q/www.PoznateLicnosti.RS-Seks-Kod-Beogradske-Arene-Emanuela.mp4.html

Seks Kod Beogradske Arene Elizabeta – manji video(2 minuta) DOWNLOAD
http://oron.com/9dhh52xw2oln/www.PoznateLicnosti.RS-Seks-Kod-Beogradske-Arene-Emanuela-2min.flv.html

elizabeta mitic sex kod beogradske arene

elizabeta sex kod beogradske arene

Da li nije bilo zanimljivih dešavanja na autoputu, tek policajci su odlučili da prekrate vreme „voajerišući“ par koji je mislio da se dobro sakrio u mraku. Opušten i nesvesan „velikog brata“ koji ga posmatra, mladi par je uživao u seksualnom odnosu, a radnici u prizoru. Snimak traje oko tri minuta, ali se seks vidi u prva dva minuta. Naime, u jednom trenutku kamera brzo prelazi sa scene seksa na autoput i tu ostaje do samog kraja snimka. Čini se da je dolazak šefa ili nekog drugog odgovornog lica prekinuo radnike u voajerisanju. „Pornić“ kod „Arene“ dospeo je na internet, a“Alo!“je do njega došao zahvaljujući kolegi Urošu Bogdanoviću sa Radio „Indeksa“.

elizabeta mitic slika u klubuAkteri seksa na otvorenom ispred “Beogradske Arene” koji su dobili svojih pet minuta globalne slave ovih dana su krenuli da stiču i svoje fanove. Ovaj par je toliko popularan da je osnovana grupa na društvenoj mreži “Fejsbuk” sa imenom devojke, a onda je objavljena i njena fotografija, pa su tako momci i devojke iz komšiluka, preduhutrili predstvanike sedme sile, odradivši njihov posao brže i bolje. Na „Fejsbuku“ je osnovan fan page “Elizabeta Mitic – Akcija Kod Beogradske Arene Photos” na kojoj se slivaju informacije o paru, a posebno o lepšoj polovini. U opisu možete saznati da je Elizabeta rođena 1989, da je zanimaju muškarci, ali i zanimljiv detalj da je njeno političko opredeljenje – Demokratska stranka. Njenu fan stranicu najviše komentarišu školski drugovi koji je podržavaju, dodajući da su „znali da ima kapaciteta da daleko dogura“, bivši momci (ostavljeni, ili prevareni) ostavili su njenu fotorafiju, a devojke iz kraja link ka profilu izvesnog Milovana, za kojeg kažu kako je dobro „obavio posao“, a najbolje pozirao za objektiv kamere. Ima i onih muškaraca koji žele kontakt sa Elizabetom, ali devojka je odavno ukinula svoj profil na Fejsbuku. Milovan ipak, nije ukinuo svoj, ali je stavio malu fotografiju čisto da ne rizikuje da i ona negde osvane.

Elizabeta Mitić, akterka snimka kod „Arene“ – član Demokratske stranke!

Seks koji se desio ispred Arene, a koji je policija snimila kamerom za nadgledanje saobraćaja, a posle par meseci i objavila, dobija potpuno novu dimenziju kada se sagleda iz ugla ko su zaista ta devojka i taj momak, sada široj javnosti poznati kao Elizabeta Mitić i Milovan Sinanović.

Redakciji se javila osoba bliska akterima sex afere kod Arene. Iako motivi njenog istupanja u javnost nisu poznati, ta osoba (ime i prezime poznato redakciji) je insistirala na anonimnosti, te objavljujemo samo pojedine delove onoga što je rečeno.

Razgovor je krenuo rečima: „Da, pričaćemo o životu naših aktera – prošlom i sadašnjem… budućnost je neizvesna“ rekao je za iYupi.com izbor blizak ovom paru, a onda smo nastavili:

Ko je Elizabeta Mitić?
-Elizabeta Mitić je rođena 1989. godine,a najbolje je opisuju reči bogata „karijera“, još bogatija „praksa“. Živi u NN bloku (poznat redakciji) u Novom Beogradu i vrlo dobro zna da zahvali na lažnim komplimentima i skupocenim poklonima, a primila ih je dosta (ne,ne poklone!)- kroz osmeh nastavlja priču izbor za iYupi.com

-Završila je srednju školu Petar Drapšin, a pouzdano se zna da je bila izdašna i velikodušna i prema dečacima u tom periodu. Trenutno je u vezi sa jednim beogradskim advokatom iz ugledne porodice (slika pored bazena, gore levo), mada posle afere ko zna da li je i dalje?! Ipak Eli se nije zaustavila tu, uvek je želela da bude popularna, što svedoči i fotografija sa jednim od učesnika Velikog Brata, Manuelom.-

iYupi: Ko je Milovan Sinanović?
-Milovan Sinanović je rođen 1987. godine, a u kraju je poznatiji kao Miksi – mali, tatin sin sa Bežanijske kose. Komplekse vuče jos iz Politehnicke škole u kojoj je mali debeljko dobijao redovne ćuške iza uha. Par godina kasnije malo momče je dobilo vozačku dozvolu, a samim tim su i njegovi kompleksi bili umanjeni za barem 70 posto- ekskluzivno otkriva za iYupi.com blizak izvor ovom paru.

-Bio je i mršaviji i lepsi…i bogatiji… Firma u kojoj radi, a koju mu je otac poverio i ostavio mu odresene ruke u upravljanju istom, nalazi se na 5 minuta od Beogradske Arene. Mali Miksi u slobodno vreme radi kao pomoćni trener nekog kluba Šklj lige- navodi detalje, a onda dodaje -Auto na kojem „stručno obrađuje“ mlađanu Eli (kako je još prijatelji zovu) je marke Audi A6, zatamljenih stakala


Categorised as: Estrada


One Comment

  1. [...] Mitic Eli SlikeSeks Kod Beogradske Arene Elizabeta – KOMPLETAN VIDEOVeliki Brat 2011 UčesniciMarijana Mićić će voditi VB, a Veliki brat uživo će ići u odloženom [...]